dimecres, 16 de desembre del 2009

Territori

Ahir la Cristina Grau i jo vam fer l’exposició del territori, en un principi estàvem una miqueta perdudes ja que és un tema molt ampli i no sabíem per on agafar-lo però després d'haver fet una intensa pluja d'idees vam ajustar el tema en la seguretat. Primer de tot vam pensar que podríem fer-lo sobre on ens sentíem segurs, on ens relaxàvem o quin era aquell lloc on anaves quan et senties insegur, però després vam pensar que seria molt millor fer-lo sobre la seguretat segons l'etapa de la nostra vida, finalment el títol va ser "La seguretat evoluciona amb nosaltres".
Va ser una exposició molt treballada i vam intentar que els nervis no ens fessin una mala passada i per això portàvem un suport amb les idees claus que havíem d'intentar dir. Personalment penso que encara que ho haguéssim treballat i practicat molt podríem haver mirat més al públic i sobretot per part meva haver parlat més lent, però encara així penso que vam saber transmetre al públic l’idea principal i vam saber usar un bon to de veu.

L’exposició la vam centrar en el que dèiem i vam fer servir el Power Point de suport el qual estava únicament format per fotografies majoritàriament nostres i algunes cites d’autors o inventades per nosaltres.

Aquesta ha sigut la nostra primera presentació “important” i penso que l’hem sabut portar bé i amb moltes ganes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada